DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA MENGASIHANI.

Aku bersaksi tiada Tuhan yang disembah melainkan ALLAH S.W.T dan Nabi Muhammad S.A.W itu adalah utusanNYA. Salawat dan salam buat baginda Rasullullah S.A.W, insan yang menyampaikan kepada kami agama untuk menyelamatkan manusia daripada bencana jahiliah. Ya ALLAH, Ya Tuhanku, ajarkanlah aku sesuatu yang aku tidak mengetahui, peringatkanlah aku jika terlalai ataupun terlupa. Ya ALLAH, Ya Tuhanku, lapangkanlah dadaku dan permudahkanlah segala apa jua urusanku.

Assalamualaikum dan Salam Hormat.

Alhamdulillah… Dengan berpandukan Al-Quran dan Hadith serta di atas kudrat dan irodat dari Allah SWT, setelah sekian lama mencari, mengkaji,meneliti dan membuat testimoni kepada orang ramai tentang kesahihan sifat sebenar di sebalik nama, dengan izin ALLAH S.W.T saya telah diberi sedikit kelebihan dariNya untuk membongkar dan merungkai satu persatu tentang misteri rahsia di sebalik kelebihan dan kelemahan dari nama yang tercipta untuk kita.

Walau apa pun keadaan perjalanan kehidupan yang anda hadapi sekarang ini, jangan risau, jangan sedih, jangan kecewa dan jangan anda kesali. Kesimpulannya pasti anda akan ketemui di dalam blog ini. Anda perlu ingat, hidup harus diteruskan dan perjuangan anda masih belum selesai.

Sememangnya pada satu tahap dalam kehidupan, anda sering berasa kekurangan dan tidak puas dengan apa yang anda kecapi. Tapi bukan bermakna anda tidak bersyukur atas apa yang anda miliki, cuma anda ingin mendapatkan yang terbaik untuk kehidupan yang kehadapan.

Harapan saya semoga dengan blog ini sedikit sebanyak ianya dapat dimanfaatkan oleh sekalian muslimin dan muslimat bagi mandapatkan panduan hidup dan keredhaan ALLAH SWT.

Renungilah sejenak kerana esok tidak akan sama seperti hari ini sebagaimana kelmarin yang sudah kita rasai perjalanan dan kehidupannya.

Wassalam.

19 Oktober 2010

MEMBONGKAR & MERUNGKAI..

Ingin MEMBONGKAR & MERUNGKAIKAN MISTERI SIFAT/ KARAKTER NAMA anda..??
Segera hubungi :
misteri.nama@gmail.com

Antara maklumat yg akan dibongkar...

  1. Huraian menyeluruh tentang diri anda.
- Panduan sebuah kehidupan yang diinginkan.
- Mengenali & memperbaiki kesilapan diri.

  1. Kekuatan & kelemahan yang terdapat dalam diri anda.
- Menghidupkan sifat positif & menghindari sifat negatif.
- Bersedia & berwaspada trhadap masalah yg berpotensi akan berlaku dlm kehidupan.

  1. Kerjaya yang sesuai buat anda.
- Mengetahui & memahami keperluan, kemampuan, bakat serta potensi yg mungkin wujud dalam diri anda tanpa anda sedari.


InsyaAllah dengan izinNYA saya sedia mengupas satu persatu tentang diri anda dan bagaimana sifat/karakter ini tersembunyi di sebalik nama indah anda serta cara-cara menghadapinya.

Jadi, jika anda masih tercari-cari bagaimana hendak merubah diri, anda seharusnya tidak ketinggalan merebut peluang pengetahuan ini.

Wang ringgit boleh di cari, akan tetapi Ketenangan, Keselesaan, Kebahagiaan dan Kejayaan belum tentu anda mampu perolehi tanpa pengetahuan tentang sifat/karakter sebenar di sebalik nama dan diri anda.

KEHIDUPAN ANDA ADALAH PILIHAN ANDA...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pengikut